LainanhakuMillainen on Bondoran lainanhakuprosessi?Kuinka haen lainaa?Kuka voi hakea lainaa Bondorasta?Kuinka kauan kestää hakea lainaa?Miten vahvistan henkilöllisyyteni?Miten vahvistan pankkitilini Trustlyn kautta?Kuinka voin lisätä tiliotteeni Instantorin kautta?Voinko muuttaa keskeneräistä lainahakemustani?Voinko peruuttaa keskeneräisen lainahakemuksen?Milloin saan rahani?Voinko hakea uutta lainaa, jos minulla on jo laina Bondoralta?Voinko hakea yhdistelylainaa?Mitä minun pitäisi tehdä, jos en ole tyytyväinen lainatarjoukseen?Lainan lyhennysMiten lyhennän lainaani?Kuinka lisään rahaa Bondora-tililleni?Kuinka voin nostaa rahaa Bondora-tililtäni?Voinko peruuttaa lainan 14 päivän sisällä lainasopimuksen allekirjoittamisesta?Mistä löydän lyhennyssuunnitelman?Kuinka voin suorittaa ylimääräisen lyhennyksen?Kuinka voin maksaa koko lainani takaisin etuajassa?Kuinka voin muuttaa lyhennyssuunnitelmaani?Mitä tapahtuu, jos minulla on ongelmia lainan takaisinmaksussa?Mikä on B On Track?Mikä on B Secure?Mikä on B Secure+?Maksu myöhässäMitä tapahtuu kun maksuni on myöhässä?Miten menettelemme ennen lainasopimuksen irtisanomista?Miten menettelemme lainasopimuksen irtisanomisen jälkeen?Mitä tapahtuu, jos velkaani koskevat tiedot julkaistaan Suomen Asiakastietoon?Miten menettelemme poikkeustapauksissa?Bondora-asiakastili Ovatko henkilötietoni turvassa?Kuinka voin vaihtaa salasanani?Kuinka voin päivittää yhteystietoni?En pääse kirjautumaan Bondora-tiliini yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseenKuinka voin vaihtaa pankkitilini?Miten tunnistamme asiakkaan?Miksi on tärkeää tunnistaa asiakas?Kenelle luovutamme tietoja?Miten voin sulkea Bondora-asiakastilini?Omat tiedostoni Miten näen Bondora-tilini tiliotteen?Mistä löydän allekirjoitetut sopimukseni?Mistä löydän maksetut ja maksamattomat laskut?Yhteydenotto Bondoran asiakaspalveluunKuinka saan yhteyden Bondoran asiakaspalveluun?Kirjoita meille sähköpostiosoitteesta, joka on yhdistetty Bondora-tiliisi.Mitä minun pitäisi tehdä, jos saan puhelimeeni viestin, jota ei ole tarkoitettu minulle?Mitä minun pitäisi tehdä, jos saan postitse kirjeen, joka ei ole tarkoitettu minulle?Mitä minun pitäisi tehdä, jos saan sähköpostiviestin, mutta minulla ei ole Bondora-tiliä?Mitä minun pitäisi tehdä, jos kirjoitan Bondoralle toisen henkilön puolesta?Bondora Groupin talousluvut

Miten voin sulkea Bondora-asiakastilini?

Olemme hyvin pahoillamme, että harkitset tilisi sulkemista. Arvostaisimme palautettasi siitä, mikä sai sinut tekemään tämän päätöksen. Jos sinulla on muita kysymyksiä tai huolenaiheita, älä epäröi ja ota meihin yhteyttä — tiimimme auttaa mielellään. Voit täyttää kyselylomakkeen tämän sivun alaosassa.

Huomaathan, että kun olet sulkenut asiakastilisi, et voi avata sitä uudelleen. Tämä tarkoittaa, että jos olet jo varmentanut henkilöllisyytesi Bondora-tililläsi, tilisi sulkemisen jälkeen et pysty hakemaan lainaa Bondoralta.

Closing account

Jos olet varma, että haluat sulkea tilisi, voit tehdä tämän noudattamalla seuraavia ohjeita:

1. Kirjaudu sisään Bondora-tilillesi
  2. Napsauta nimeäsi oikeassa yläkulmassa ja valitse "Bondora-tilini"
  3. Napsauta sivun alaosassa olevaa "Sulje Bondora tili"-painiketta
  4. Sinun on vahvistettava tilin sulkeminen PIN-koodilla. Valitse, haluatko vastaanottaa PIN-koodin puhelimitse tai sähköpostitse ja napsauta "Pyydä PIN-koodi" -painiketta
  5. Syötä PIN-koodisi ja valitse "Sulje Bondora tilini pysyvästi."
Confirm closing the account

Product logo

Lainaesimerkki
2 230 euron laina 5 vuodeksi maksaa sinulle 63,88 € kuukaudessa. Todellinen vuosikorko on 31,74 %. Maksettavaa yhteensä 5 vuoden aikana on 3 962,53 € . Tämä sisältää 1 156,73 €:n koron kiinteällä 17,85 %:n korkoprosentilla ja 445,8 € lainanhoitomaksun. 130 € sopimuspalkkio lisätään lainasummaan välittömästi sen jälkeen, kun lainasumma on maksettu asiakkaalle. Kokonaiskulut 5 vuoden aikana ovat 1 732,53 €. Lainasumma on 2 230 €. Sinulle tarjottu korko riippuu henkilökohtaisesta lainahakemuksestasi. Lue täällä rahoituspalvelumme ehdot ja pyydä tarvittaessa neuvoa asiantuntijalta.

Lainaehtomme
Lainan määrä 500-10 000 €. Laina-aika 3-60 kuukautta. Todellinen vuosikorko (APR) 31,74-61,56 %. Sinulle tarjottu korko riippuu henkilökohtaisesta lainahakemuksestasi.