Kuinka voin muuttaa lyhennyssuunnitelmaani?

Jos haluat muuttaa lyhennyssuunnitelmaasi, voit tehdä sen B Securen avulla

Aktivoi B Secure kirjautumalla Bondora-tilillesi ja siirtymällä etusivulla kohtaan Lainat - Muuta lyhennyssuunnitelmaasi. Lue käyttöehdot huolellisesti, rastita vaadittu ruutu ja klikkaa kohtaa 'Aktivoi B Secure'.

B Secure signup

Tämän jälkeen saat vahvistusviestin ja saat itsepalvelussa näkyviin kohdan, jossa voit muuttaa lyhennyssuunnitelmaasi. Paina tätä painiketta ja muuta lyhennyssuunnitelmaasi tarpeidesi mukaisesti.

Change schedule

Hyväksy uusi lyhennyssuunnitelma

Kun olet tehnyt kaikki haluamasi muutokset, noudata seuraavia ohjeita:

• Napsauta "Uusi maksusuunnitelma"-painiketta ja tarkista uusi lyhennyssuunnitelmasi huolellisesti. Nähdäksesi tarkemman erittelyn uudesta lyhennyssuunnitelmasta, valitse "Allekirjoita" ja klikkaa "Lyhennysaikataulu" linkkiä ladataksesi uuden lyhennyssuunnitelman PDF-tiedostona.
  • Kun olet löytänyt sopivan lyhennyssuunnitelman, napsauta "Allekirjoita" ja noudata näytöllä näkyviä ohjeita.

Voit käyttää B Secure palvelua lyhennyssuunnitelmasi muuttamiseen:

Voit käyttää B Secure palvelua, mikäli täytät seuraavat ehdot:

• Jos sinulla on yksi lainasopimus ja olet suorittanut vähintään yhden lyhennyksen nykyisen lyhennyssuunnitelman mukaisesti.
  • Jos sinulla on useampi laina, voit käyttää B Secure palvelua kun olet suorittanut vähintään yhden lyhennyksen viimeksi myönnetyn lainasi lyhennyssuunnitelman mukaisesti.
  • Mikäli olet jo käyttänyt B Secure palvelua, voit käyttää palvelua uudelleen, kun olet lyhentänyt lainaasi vähintään kerran uuden lyhennyssuunnitelman mukaisesti.
  • Et voi käyttää B Securea, jos velkasi on erääntynyt kokonaan maksettavaksi ja Bondoralla on oikeus aloittaa velanperintä oikeustuomioistuimen kautta. Lisätietoja löydät täältä.

Jos haluat tehdä muutoksen lyhennyssuunnitelmaasi ja sinulla on erääntynyttä velkaa (tai maksamattomia laskuja), velkasummasi lisätään tuleviin kuukausieriin. Huomioitan siis, että kuukausieräsi voivat nousta jaetun velkasumman verran.

Voit lukea lisää B Secure palvelusta tai sen peruuttamisesta täältä.

Product logo

Lainaesimerkki
2 230 euron laina 5 vuodeksi maksaa sinulle 63,88 € kuukaudessa. Todellinen vuosikorko on 31,74 %. Maksettavaa yhteensä 5 vuoden aikana on 3 962,53 € . Tämä sisältää 1 156,73 €:n koron kiinteällä 17,85 %:n korkoprosentilla ja 445,8 € lainanhoitomaksun. 130 € sopimuspalkkio lisätään lainasummaan välittömästi sen jälkeen, kun lainasumma on maksettu asiakkaalle. Kokonaiskulut 5 vuoden aikana ovat 1 732,53 €. Lainasumma on 2 230 €. Sinulle tarjottu korko riippuu henkilökohtaisesta lainahakemuksestasi. Lue täällä rahoituspalvelumme ehdot ja pyydä tarvittaessa neuvoa asiantuntijalta.

Lainaehtomme
Lainan määrä 500-10 000 €. Laina-aika 3-60 kuukautta. Todellinen vuosikorko (APR) 31,74-61,56 %. Sinulle tarjottu korko riippuu henkilökohtaisesta lainahakemuksestasi.