LainanhakuMillainen on Bondoran lainanhakuprosessi?Kuinka haen lainaa?Kuka voi hakea lainaa Bondorasta?Kuinka kauan kestää hakea lainaa?Miten vahvistan henkilöllisyyteni?Miten vahvistan pankkitilini Trustlyn kautta?Kuinka voin lisätä tiliotteeni Instantorin kautta?Voinko muuttaa keskeneräistä lainahakemustani?Voinko peruuttaa keskeneräisen lainahakemuksen?Milloin saan rahani?Voinko hakea uutta lainaa, jos minulla on jo laina Bondoralta?Voinko hakea yhdistelylainaa?Mitä minun pitäisi tehdä, jos en ole tyytyväinen lainatarjoukseen?Lainan lyhennysMiten lyhennän lainaani?Kuinka lisään rahaa Bondora-tililleni?Kuinka voin nostaa rahaa Bondora-tililtäni?Voinko peruuttaa lainan 14 päivän sisällä lainasopimuksen allekirjoittamisesta?Mistä löydän lyhennyssuunnitelman?Miten voin maksaa lainani takaisin etuajassa?Kuinka voin muuttaa lyhennyssuunnitelmaani?Mitä tapahtuu, jos minulla on ongelmia lainan takaisinmaksussa?Mikä on B On Track?Mikä on B Secure?PerintäMillainen on Bondoran perintämenettely?Millainen on perintämenettelymme ennen lainasopimuksen irtisanomista?Millainen on perintämenettelymme lainasopimuksen irtisanomisen jälkeen?Mitä tapahtuu, jos velkaani koskevat tiedot julkaistaan Suomen Asiakastietoon?Millainen on perintämenettelymme poikkeustapauksissa?Bondora-asiakastili Ovatko henkilötietoni turvassa?Kuinka voin vaihtaa salasanani?Kuinka voin päivittää yhteystietoni?En pääse kirjautumaan Bondora-tiliini yhdistettyyn sähköpostiosoitteeseenKuinka voin vaihtaa pankkitilini?Miten tunnistamme asiakkaan?Miksi on tärkeää tunnistaa asiakas?Kenelle luovutamme tietoja?Miten voin sulkea Bondora-asiakastilini?Omat tiedostoni Miten näen Bondora-tilini tiliotteen?Mistä löydän allekirjoitetut sopimukseni?Mistä löydän maksetut ja maksamattomat laskut?Yhteydenotto Bondoran asiakaspalveluunKuinka saan yhteyden Bondoran asiakaspalveluun?Kirjoita meille sähköpostiosoitteesta, joka on yhdistetty Bondora-tiliisi.Mitä minun pitäisi tehdä, jos saan puhelimeeni viestin, jota ei ole tarkoitettu minulle?Mitä minun pitäisi tehdä, jos saan postitse kirjeen, joka ei ole tarkoitettu minulle?Mitä minun pitäisi tehdä, jos saan sähköpostiviestin, mutta minulla ei ole Bondora-tiliä?Mitä minun pitäisi tehdä, jos kirjoitan Bondoralle toisen henkilön puolesta?Bondora Groupin taloudelliset luvut

Miten voin maksaa lainani takaisin etuajassa?

Voit maksaa lainasi takaisin kokonaan tai osittain milloin tahansa. Jos päätät maksaa lainasi pois etuajassa, pyydämme sinua kattamaan lainapääoman, korot, lainanhoitokulut sekä mahdolliset erääntyneet laskut maksupäivään asti laskettuna. Mitään lisäkuluja ei veloiteta. Jos siirrät Bondora-tilillesi suuremman summan, kuin erääntyvä kuukausimaksusi etkä ole vahvistanut ennenaikaista takaisinmaksua itsepalvelussa 3 päivän sisään, Bondoralla on oikeus kohdistaa kyseinen summa lainasi (osittaiseen) ennenaikaiseen takaisinmaksuun.

Jos haluat maksaa lainasi takaisin ennenaikaisesti, toimi seuraavasti:

1. Tarkista lainasi loppusaldo. Siirry kohtaan "Lainat", napsauta "Näytä lisää" -painiketta ja valitse sitten "Maksa laina ennenaikaisesti". Muistathan, että summa muuttuu päivittäin.
  2. Varmista, että sinulla on riittäväsi rahaa Bondora-tililläsi ennenaikaista takaisinmaksu varten. Jos tililläsi ei ole tarpeeksi varoja, tee ensin tilisiirto Bondora-tilillesi.
  3. Kun vaadittu määrä on Bondora-tililläsi, siirry uudelleen kohtaan "Lainat". Napsauta "Näytä lisää" ja valitse "Maksa laina ennenaikaisesti".
  4. Vahvista lainasopimuksen lopettaminen PIN-koodilla, joka lähetetään sinulle tekstiviestillä. Huom! Lainasopimus päättyy vasta kun saat vahvistusviestin sähköpostitse.
Early repayment

Kun haluat tehdä ylimääräisen lyhennyksen, toimi seuraavasti:

1. Siirrä Bondora-tilillesi summa, jonka haluat maksaa.
  2. Kun raha on tililläsi, siirry kohtaan "Lainat", napsauta sitten "Näytä lisää" -painiketta, valitse "Maksa laina ennenaikaisesti", valitse ”Osa lainasta” ja syötä haluamasi summa, jota haluat käyttää lainasi lyhentämiseen.
  3. Voit halutessasi valita uuden laina-ajan. Jos et valitse uutta laina-aikaa, uusi lyhennyssuunitelma luodaan alkuperäisen laina-aikasi mukaisesti. Napsauta "Uusi maksusuunnitelma" painiketta nähdäksesi uuden lyhennyssuunnitelman.
  4. Hyväksy uusi lyhennyssuunnitelma ja vahvista ylimääräinen lyhennys napsauttamalla "Allekirjoita". Maksu on vahvistettava puhelinnumeroosi lähetetyllä PIN-koodilla. Muutokset eivät astu voimaan ennen kuin tämä on tehty.
Partial early repayment

Muistathan, että jos puhelinnumerosi on muuttunut , voit vaihtaa sen Bondora-asiakastililläsi Lue lisää puhelinnumeron vaihtamisesta täällä.

Product logo

Lainaesimerkki
2 230 euron laina 5 vuodeksi maksaa sinulle 63,88 € kuukaudessa. Todellinen vuosikorko on 31,74 %. Maksettavaa yhteensä 5 vuoden aikana on 3 962,53 € . Tämä sisältää 1 156,73 €:n koron kiinteällä 17,85 %:n korkoprosentilla ja 445,8 € lainanhoitomaksun. 130 € sopimuspalkkio lisätään lainasummaan välittömästi sen jälkeen, kun lainasumma on maksettu asiakkaalle. Kokonaiskulut 5 vuoden aikana ovat 1 732,53 €. Lainasumma on 2 230 €. Sinulle tarjottu korko riippuu henkilökohtaisesta lainahakemuksestasi. Lue täällä rahoituspalvelumme ehdot ja pyydä tarvittaessa neuvoa asiantuntijalta.

Lainaehtomme
Lainan määrä 500-10 000 €. Laina-aika 3-60 kuukautta. Todellinen vuosikorko (APR) 31,74-61,56 %. Sinulle tarjottu korko riippuu henkilökohtaisesta lainahakemuksestasi.