Kuinka voin maksaa koko lainani takaisin etuajassa?

Voit maksaa lainan takaisin kokonaan tai lyhentää siitä osan milloin tahansa ilman lisäkustannuksia!

Jos haluat maksaa koko lainan etuajassa, sinun on maksettava lainapääoma, kertyneet korot ja lainanhoitokulut maksupäivään asti laskettuna sekä kaikki maksamattomat laskut.

Jos haluat maksaa koko lainasaldosi takaisin ennenaikaisesti, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu Bondora-tilillesi ja siirry kohtaan Lainat .
  2. Siirry kohtaan Ennenaikainen takaisinmaksu .
  3. Näytölle avautuu lyhyt kysely . Valitse itsellesi sopivin vastaus ja paina sitten Jatka.
  4. Näet vastauksesi perusteella toisen ponnahdusikkunan, joka sisältää sinulle oleellista tietoa. Kun olet tutustunut huolellisesti lisätietoihin, voit halutessasi jatkaa ennenaikaista takaisinmaksua.
  5. Täällä näet tarkan summan, joka sinun pitää maksaa maksaaksesi koko lainasaldosi takaisin etuajassa. (Tämä summa muuttuu päivittäin korkolaskelmien vuoksi.)
  6. Tarkista tilisi nähdäksesi, onko Bondora-tililläsi tarpeeksi rahaa koko lainasi maksamiseen ja sopimuksen päättämiseen. Jos tililläsi ei ole tarpeeksi rahaa, lisää rahaa tilillesi ensin.
  7. Kun olet syöttänyt koko summan, sinun pitää allekirjoittaa sopimuksen irtisanominen 5-numeroisella PIN-koodilla, joka lähetetään rekisteröityyn puhelinnumeroosi.
  8. HUOM! Lainasopimus päättyy vasta, kun olet allekirjoittanut sopimuksen. Tämän jälkeen saat ilmoituksen lainasopimuksen päättymisestä.

Suorittaaksesi ennenaikaisen takaisinmaksun YHDELLE tietylle lainalle, toimi seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Bondora-tilillesi ja siirry kohtaan Lainat .
  2. Napsauta Ennenaikainen takaisinmaksu kohtaa.
  3. Lyhyt kysely ilmestyy näytölle. Valitse itsellesi sopivin vastaus ja paina sitten Jatka.
  4. Näet vastauksesi perusteella toisen ponnahdusikkunan, joka sisältää sinulle oleellista tietoa. Kun olet tutustunut huolellisesti lisätietoihin, voit halutessasi jatkaa ennenaikaista takaisinmaksua.
  5. Valitse Ylimääräinen lyhennys nähdäksesi jokaisen lainasi loppusaldon erikseen.
  6. Täällä näet tarkan summan, jonka tarvitset maksaaksesi yhden lainoistasi pois etuajassa. (Tämä summa muuttuu päivittäin korkolaskelmien vuoksi.)
  7. Tarkista tilisi nähdäksesi, onko Bondora-tililläsi tarpeeksi rahaa, jotta voit maksaa koko lainasi takaisin ja päättää sopimuksen. Jos ei, lisää ensin rahaa tilillesi.
  8. Kun olet syöttänyt koko summan, sinun pitää allekirjoittaa sopimuksen päättäminen 5-numeroisella PIN-koodilla, joka lähetetään rekisteröityyn puhelinnumeroosi.
  9. HUOM! Lainasopimus päättyy vasta, kun olet allekirjoittanut sen. Tämän jälkeen saat ilmoituksen lainasopimuksen päättymisestä.

Huomioithan: Jos puhelinnumerosi on muuttunut, voit päivittää sen Bondora-tililläsi. Lisätietoja  puhelinnumerosi muuttamisesta löydät täältä.

Lisätietoja siitä, miten voit suorittaa ylimääräisen lyhennyksen, saat painamalla tästä.

Product logo

Lainaesimerkki
2 230 euron laina 5 vuodeksi maksaa sinulle 63,88 € kuukaudessa. Todellinen vuosikorko on 31,74 %. Maksettavaa yhteensä 5 vuoden aikana on 3 962,53 € . Tämä sisältää 1 156,73 €:n koron kiinteällä 17,85 %:n korkoprosentilla ja 445,8 € lainanhoitomaksun. 130 € sopimuspalkkio lisätään lainasummaan välittömästi sen jälkeen, kun lainasumma on maksettu asiakkaalle. Kokonaiskulut 5 vuoden aikana ovat 1 732,53 €. Lainasumma on 2 230 €. Sinulle tarjottu korko riippuu henkilökohtaisesta lainahakemuksestasi. Lue täällä rahoituspalvelumme ehdot ja pyydä tarvittaessa neuvoa asiantuntijalta.

Lainaehtomme
Lainan määrä 500-10 000 €. Laina-aika 3-60 kuukautta. Todellinen vuosikorko (APR) 31,74-61,56 %. Sinulle tarjottu korko riippuu henkilökohtaisesta lainahakemuksestasi.